ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!  ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!
'' ΑΟ Η ΘΗΒΑ 1968 '' ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ !!!


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΟ Η ΘΗΒΑ
Δημοτική Αγορά Θήβας Τ.Κ. 32200
Αρμόδιος : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ . : 6973466592                                                         
 Θήβα 11 Απριλίου 2016                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρουσία πολλών φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟ Η ΘΗΒΑ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ , στη Μνήμη του αδικοχαμένου Παλαίμαχου Ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ και φίλου του Θηβαϊκού Ποδοσφαίρου Δημήτρη Καλλιγέρη ο οποίος έφυγε πρόωρα από την Ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2011 σε τροχαίο δυστύχημα . 
 Ο παρουσιαστής της Ποδοσφαιρικής Εκδήλωσης Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής καλωσόρισε τους Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ , κάνοντας σύντομη αναφορά στην Ποδοσφαιρική πορεία του Αειμνήστου στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο , με ειδική αναφορά στην συμμετοχή του την ποδοσφαιρική περίοδο 1970-71 στην Ιστορική Ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΥ , του Έπους του Γουέμπλε'ι'  , ενώ ευχαρίστησε τους Χορηγούς πού υποστήριξαν την Εκδήλωση .
 Τρισάγιος Δέησης στη συνέχεια από τους παρευρισκόμενους Ιερείς , τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Νικόδημο και τον Αιδεσιμολογιότατο Πατέρα Χρήστο  συγκίνησε όλο τον κόσμο και ειδικά τους παρευρισκόμενους συγγενείς του Δημήτρη Καλλιγέρη , ενώ όλοι οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές εναπόθεσαν κόκκινα τριαντάφυλλα στην φωτογραφία του Αειμνήστου , παραλαμβάνοντας Αναμνηστικά Διπλώματα συμμετοχής στον Αγώνα υπογεγραμμένα από τον  Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου και τον Πρόεδρο τού Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Γιάννη Παπαδημητρίου 
 Χαιρετισμό στην Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Μνήμης με ειδική αναφορά στον Ποδοσφαιριστή και Άνθρωπο Δημήτρη Καλλιγέρη απηύθυναν οι κ.κ. :
 Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου 
 Επίτιμος Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Σταμάτης Χαλβατζής 
 Προπονητής των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΥ κ. Νίκος Τζουνάκος .

Τιμητικές Απονομές στη συνέχεια χρωμάτισαν έντονα την όλη Εκδήλωση , συγκεκριμένα , ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Η ΘΗΒΑ τίμησε
 με Αναμνηστικές Πλακέτες :
  Tον ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ Α.Ο. ( παρέλαβε ο Μίμης Δομάζος από τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του ΑΟ Η ΘΗΒΑ Σταύρο Σταματίου )
 Μετά θάνατον τον Δημήτρη Καλλιγέρη ( παρέλαβε ο γιος του Φάνης από τον από τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του ΑΟ Η ΘΗΒΑ Σταμάτη Χαλβατζή )
 Τον τέως Πρόεδρο του ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Αλέξανδρο Ακριβάκη 
 ( παρέλαβε λόγω απουσίας του ο τέως Πρόεδρος του ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Δημήτρης Λαλιώτης από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρο Κίτσο ) 
 Τον τέως Αντιπρόεδρο του ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Νίκο Καλογιάννη ( την Απονομή έκανε ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του ΑΟ Η ΘΗΒΑ Αργύρης Μανόπουλος )

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ , μέσω του Προπονητή του κ. Νίκου Τζουνάκου τίμησε την Μνήμη του Δημήτρη Καλλιγέρη προσφέροντας στον γιο του Φάνη , Φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ με τις υπογραφές όλων 
των Παλαιμάχων του .
Το Ιστολόγιο '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' μέσω του Διαχειριστή του Δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Σοβατζή τίμησε με αναμνηστικό κάδρο της Αρχαίας Καδμείας τον Παλαίμαχο Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Ανδρέα Γραμματικό .
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΥ Θήβας τίμησε τους Παλαιμάχους Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με Αναμνηστική Φανέλα του Συνδέσμου 
( Παρέλαβε ο Στρατηγός !!! τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος )
Στη συνέχεια με Διαιτητές του Αγώνα τους κ.κ. Μελέτη Βουτσαρά , Γιώργο Μεγαρίτη , Αντώνη Φωτιάδη , Λουκά Νίκα , πραγματοποιήθηκε θεαματικός Αγώνας , όπου για την Ιστορία οι Παλαίμαχοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑ’Ι’ΚΟΥ 
κέρδισαν με σκορ 1 – 4 .

Ιατροί του Αγώνα ήταν οι κ.κ. Νίκος Σβίγγος , Άγγελος Αναδιώτης , Τάσος Καμούτσης
Τίμησαν την Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Μνήμης με την παρουσία τους οι κ.κ. :
Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου
 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων κ.κ. Σπύρος Κίτσος , Ανδρέας Χατζησταμάτης 
 Τέως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Θηβαίων κ. Νίκος Σβίγγος 
 Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Γιάννης Παπαδημητρίου 
 Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιουλία Κοντού , Τάσος Καμούτσης
Πρόεδρος των Παλαιμάχων τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Βασίλης Τουρίκης πού ήταν και η Ψυχή !!! τής Εκδήλωσης .
Προϊσταμένη του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κα Ντίνα Ζαμπάκου
Τέως Πρόεδροι του ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ.κ. Δημήτρης Λαλιώτης , Στέλιος Φλώρης , Βαγγέλης Σπουρλής , Θεόδωρος Τσεκές ,  Νίκος Καλογιάννης ( Αντιπρόεδρος )
Πρόεδρος τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Θανάσης Βυλλιώτης 
Ταμίας τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Δημήτρης Μπαρακάκος
Προπονητής τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ. Γιώργος Λάμπρου
Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ κ. Κώστας Αριάνογλου .
Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ κ.κ. Μιχάλης Στράντζαλης , Βερμούζης Στράτζαλης , Κώστας Ζήκος , Κώστας Ζυγογιάννης , Χρήστος Ευθυμίου κ.α.
Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές του Θηβαϊκού Ποδοσφαίρου της Μεταπολεμικής περιόδου κ.κ Θεμιστοκλής Μπουρτζής , Παναγιώτης Κυριαζής , Μιχάλης Θανάσου , Νίκος Θεοδώρου

Την Ποδοσφαιρική Εκδήλωση Μνήμης κάλυψαν Δημοσιογραφικά πολλά Μ.Μ.Ε. τοπικά αλλά και εξ Αθηνών .
Μετά το πέρας του Αγώνα ακολούθησε Δείπνο προς τιμήν των Ομάδων , και των Δημοσιογράφων  , παρουσία τής Δημοτικής Αρχής , στη Μνήμη του Δημήτρη Καλλιγέρη στο Κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' στον Σ.Σ. της Θήβας .

Χορηγοί της Εκδήλωσης ήταν :

Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων 
 Αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Κίτσος 
 Τσότρας TRAVEL 
 Υποδήματα Λαλιώτης 
 Φαρμακείο Ι. Τσεκέ
Οίκος Τελετών Παπαδάκης
 Φωτογραφείο Μακρυπούλιας
Ιστολόγιο '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' 
 Εφημερίδα Νέα της Βοιωτίας  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου