ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!  ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!
'' ΑΟ Η ΘΗΒΑ 1968 '' ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ !!! Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. Η ΘΗΒΑ !!! ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !!!ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ  Α.Ο. Η ΘΗΒΑ
Κοσμικό Κέντρο '' Μπαρμπαγιάννης '' Αλσος Μοσχοποδίου Θήβας
Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου , παρά την κακοκαιρία λόγω τού χιονιά , η Εορταστική Χοροεσπερίδα τού Νέου Έτους τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στο Κοσμικό Κέντρο
'' Μπαρμπαγιάννης στο '' Αλσος Μοσχοποδίου τής Θήβας .

Ο Παρουσιαστής τής Εκδήλωσης , Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής 

καλωσόρισε εκ μέρους τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Μεγάλης Ποδοσφαιρικής Ομάδας τής Θήβας πού αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα τής Γ ' Εθνικής Κατηγορίας το κοινό με ευχές αλλά και ευχαριστίες πού παρά την κακοκαιρία έδωσε δυναμικό παρόν στην Εκδήλωση .
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ κ. Θανάσης Βυλλιώτης απηύθυνε χαιρετισμό στο κοινό με ευχές για τη νέα χρονιά , προσκαλώντας όλα τα Μέλη τού Διοικητικού Συμβουλίου τής Ομάδας να κόψουν από κοινού την Βασιλόπιτα . 
Τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ μέσω τού Προέδρου του κ. Θανάση Βυλλιώτη η Θηβαία Διεθνής Ποδοσφαιρίστρια τής Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ , Χριστίνα Κόλλια , η οποία ευχαρίστησε τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ για την μεγάλη τιμή πού τής έκανε , ενώ ο παρουσιαστής τής Εκδήλωσης , Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής πρωτοτύπησε παίρνοντας της δημόσια συνέντευξη . 
Εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση τού κοινού πού καταχειροκρότησε την Χριστίνα Κόλλια η οποία είναι άξια Πρεσβευτής τού Θηβαϊκού Αθλητισμού μέσα από το Άθλημα τού Γυναικείου Ποδοσφαίρου , αγωνιζόμενη με μεγάλη επιτυχία και στην Εθνική Ελλάδος .
Ζωντανή Μουσική με την συμμετοχή των Θηβαίων Καλλιτεχνών : Δήμητρας Κελεκίδη καί  Στέλιου Τσάκωνα ( οι οποίοι αποθεώθηκαν από τό κοινό !!! )  , αλλά και των Μιχάλη Μαραγκάκη , Πέτρου 'Ιμβριου και Αλκμήνης Χατζηγιάννη δημιούργησε εκρηκτική ατμόσφαιρα διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες .
Την Εκδήλωση κάλυψε με Βίντεο Φώτο Ρεπορτάζ ο κ. Γιάννης Τασιούλης , 
όπως καί τό Ιστολόγιο '' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ '' 
Ήταν άλλη μία πετυχημένη Χοροεσπερίδα τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ , πού με την έλευση τού 2017 διανύει 49 χρόνια ένδοξης Ιστορίας .
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!! ΕΥΤΥΧΙΑ !!! ΕΥΗΜΕΡΙΑ !!!

'' ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ''
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου