ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!  ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!
'' ΑΟ Η ΘΗΒΑ 1968 '' ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ. ΦΑΝΗ ΣΠΑΝΟ !!!Ποδαρικό… από τη Βοιωτία - Θερμή υποδοχή στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό επεφύλαξαν οι επαγγελματίες προπονητές!

 Την πρώτη πίτα του νέου χρόνου -  ενώπιον δεκάδων προσώπων που με τον ένα  ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνιστούν στα γήπεδα της Στερεάς Ελλάδας, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και αθλητικοί παράγοντες – έκοψε το περασμένο Σαββατόβραδο ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός. 


 Ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος, καθώς στον ελεύθερό του χρόνο ακόμη χαλαρώνει παίζοντας 5Χ5, δέχθηκε την θερμή υποδοχή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Βοιωτίας, με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Καντά να τον καλωσορίζει μέσα στο κατάμεστο στο κατάμεστο Ρόδον Palace και να τον ευχαριστεί για το… ποδαρικό που έκανε στην Π.Ε. Βοιωτίας! Μάλιστα, ο κ. Σπανός απέδωσε τιμητικά το βραβείο στον κ. Γιάννη Τοπαλίδη της μεγάλης Εθνικής του Euro 2004. 


Ο κ. Σπανός δήλωσε μετά την βράβευση του κυρίου Τοπαλίδη: «Είμαι πολύ συγκινημένος που βράβευσα τον Γιάννη Τοπαλίδη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ «δάσκαλε»και κυρίως για την τεράστια συγκίνηση που μας δώσατε με την νίκη της Εθνικής Ομάδας το 2004 που ακόμα και τώρα όταν την θυμόμαστε αισθανόμαστε ιδιαίτερα.Οι προπονητές παρέχουν ένα τεράστιο έργο που δεν γίνεται ιδιαιτέρως γνωστό αλλά είναι πολύ σημαντικό.»

 Ο κ. Σπανός συνοδεύονταν από τη σύζυγό του κα Μαρία Αναστασίου αλλά και τους περιφερειακούς Συμβούλους κκ. Χάρη Σανιδά και Γιάννη Περγαντα, οι οποίοι στη συνέχεια απέδωσαν διακρίσεις, όπως και πολλά άλλα δημόσια πρόσωπα, σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου στη Στερεά Ελλάδα. 
Την εκδήλωση συντόνισε υποδειγματικά ο αθλητικογράφος και παρουσιαστής κ. Δημήτρης Σοβατζής.


Η βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα του Ανδρέα Μπέρδου και της Νατάσσας Θεοχάρη.
Συγχαρητήρια και του χρόνου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου