ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!  ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!
'' ΑΟ Η ΘΗΒΑ 1968 '' ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

ΓΚΟΛ !!! ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ !!! ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. !!!

Οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου σε φιλανθρωπικό αγώνα 2-2 στην Θήβα με τον Πελοπίδα

Δημοτικό Στάδιο Θήβας , Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου Ν.Σμύρνης μετέβη στην Θήβα όπου έδωσε φιλανθρωπικό αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο για την (τράπεζα της αγάπης) με τον Πελοπίδα. Οι δύο ομάδες μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι διάρκειας 70’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΘΗΒΩΝ

Στο σκορ προηγήθηκαν οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου στο 7’ με σου του Ναλιτζή, για να ισοφαρίσει η γηπεδούχος ομάδα στο 32΄με τον Παπαναστασίου. Νωρίτερα στο 20’ ο Ευσταθίου σημάδεψε το δοκάρι για τον Πελοπίδα. Στην συνέχεια στο 35΄ νέο δοκάρι σε σουτ του Παπαναστασίου. Στο 62’ οΑνδρούτσος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των παλαιμάχων του Πελοπίδα, για να φέρει το ματς στα ίσια ο Φαμέλης στο 65’.

Διαιτήτευσε ο Φωτιάδης. Βοηθοί: (Μεγαρίτης-Νίκας).

Για την ιστορία οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΕΛΟΠΙΔΑ(προπονητής Βαγγέλης Κουτρουμάνος): Φουστανελάς, Κουκοντίνης, Μπάκας, Κουτσούκος, Κουτρουμάνος, Νάσκος, Κουσοβασίλης, Ευσταθίου. Ζωγράφος, Παπαναστασίου, Τσιώλης.
Και οι: Κολιμπίρης, Φράγκος, Χατζηνικολίδης, Ανδρούτσος, Χάλιος, Κωσταγιάννης, Μπαλωμένος, Μαρίνης.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ(προπονητής Γιάννης Βλάχος): Φακής, Μανίκας, Ραγκούσης, Παπαχριστόπουλος, Κουτρόπουλος, Σαιπάς, Μπουγάς, Χασιώτης, Ζυγούρης, Ναλιτζής, Νικολαίδης.
Και οι: Φαμέλης, Χριστόπουλος, Καραγιώργος. Ενώ παραβρέθηκαν οι Δέδες, Πλεξίδας, Χριστοδούλου, Σαλασίδης, Τσέρος, Εμβολιάδης, Γιαννακός, Κυριατζής, Καπώνης, Ραγκούσης, Μπέλος, Κυριατζής, Νόνι Λίμα.ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ***Παραβρέθηκαν ο Πανοσιολογιότατος  πατήρ Νικόδημος εφημέριος του Αγίου Γεωργίου και υπεύθυνος της Τράπεζας αγάπης, ο Βασίλης Τουρίκης, οι αθλητικογράφοι Σίλας Παύλου, Τάσος Σοβατζής, Δημήτρης Σοβατζής, ο Φώτης Κατσούφης, και ο φωτορεπόρτερ Κώστας Χρόνης.
***Ο σκοπός τού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα ήταν η συγκομιδή τροφίμων. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν θαύμασαν από κοντά τις μεγάλες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου του ιστορικού προσφυγικού Γ.Σ.Σ. Πανιωνίου και να προσφέρει ενεργά στην '' Αλληλεγγύη  '' προς δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
***Μετά το πέρας του Ιστορικού φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων τού Πελοπίδα παρέθεσε δείπνο, στην Ταβέρνα (ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ) στο Πυρί Θηβών. Οι παίκτες των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα παλιά και με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου που μεσουρανούσε τότε στην Α΄εθνική.
***Ο Πανιώνιος και ο Δημήτρης Χριστοδούλου τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον προπονητή και παλαίμαχο ποδοοσφαιριστή Βαγγέλη Κουτρουμάνο, ενώ ο Πελοπίδας τίμησε τον Τάκη Κοκοντίνη, και ο Αθλητικογράφος Δημήτρης Σοβατζής έδωσε στον Νόνι Λίμα το βιβλίο με το βοιωτικό ποδόσφαιρο.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ρεπορτάζ-Φώτο: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ