ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!!  ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!
'' ΑΟ Η ΘΗΒΑ 1968 '' ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ !!! ΜΙΑ ΠΟΛΗ !!!

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ !!! Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο. Η ΘΗΒΑ !!!


Με Αγιασμό υπό τις ευλογίες τού Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτου  Πατέρα Νικόδημου ξεκίνησε η νέα Ποδοσφαιρική περίοδος την Δευτέρα 10 Αυγούστου , στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας για την Μεγάλη Ποδοσφαιρική Ομάδα τής Θήβας τον αγαπημένο σε μικρούς και Μεγάλους Α.Ο. Η ΘΗΒΑ .
Πλήθος νεαρών Ποδοσφαιριστών τής ευρύτερης περιοχής έδωσαν το παρόν στην Πρεμιέρα τής Ιστορικής Ομάδας τής Πόλης με την Τεράστια Ιστορία των 52 Ετών , όπου η Θήβα έχει βιώσει ένδοξες στιγμές σε Β ΄ ,  Γ ΄ και  Δ ' Εθνική Κατηγορία , κάνοντας την πρώτη τους Προπόνηση στον νέο εντυπωσιακό χλοοτάπητα τού Σταδίου .
Η παρουσία τού καταξιωμένου Προπονητή Σωτήρη Παπαναστασίου και των συνεργατών Δημήτρη Μπούτσικου καί Τάκη Μπότση  εγγυάται την δημιουργία Ομάδας με βάσεις και προοπτική για μεγάλες Επιτυχίες , αρκεί να υπάρχει υπομονή και επιμονή  στο '' χτίσιμο ''  της .
Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Φούκα , έδωσε το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας , και η Αισιοδοξία ήταν διάχυτη σε όλους για την '' Άνθιση '' τής Μεγάλης Ποδοσφαιρικής Ομάδας τής Πόλης προσδοκώντας στην παρουσία τού Φίλαθλου Κόσμου τής Πόλης δίπλα στην Ομάδα και την δράση της .
Καλή Νέα Ποδοσφαιρική περίοδο στον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ την επίσημη Αγαπημένη Ομάδα τής Πόλης !!!